Sanat dünyasının gözde isimleri bu yaz bekarlığa veda edecek

Yaz geliyor, düğünler yaklaşıyor. Sanat dünyasının gözde isimleri de bu yaz bekarlığa veda edecek. Düğün telaşına giren ünlülerimiz şimdiden hazırlıklara başladı. Dilan Çiçek Deniz- Thor Saevarsson, Hadise- Mehmet Dinçerler, Demet Özdemir- Oğuzhan Koç, Ebru Şahin- Cedi Osman, Özge Gürel- Serkan Çayoğlu, Derya Uluğ-Asil Gök ve Mustafa Sandal- Melis Sütşurup çifti dillere destan bir düğünle yaz aylarında nikâh masasına oturacak.

Bu yaz televizyon ve müzik dünyasında tam bir düğün cümbüşü yaşanacak. Dilan Çiçek Deniz- Thor Saevarsson, Hadise- Mehmet Dinçerler, Demet Özdemir- Oğuzhan Koç, Ebru Şahin- Cedi Osman, Özge Gürel- Serkan Çayoğlu, Derya Uluğ-Asil Gök ve Mustafa Sandal- Melis Sütşurup çifti dillere destan bir düğünle yaz aylarında nikâh masasına oturacak.

blank

Düğün telaşına giren ünlü isimler şimdiden hazırlıklara başladı.

Henüz net bir tarih belirlemeyen yıldızlar için dünyaca ünlü markalar da sponsorluk yarışına girdi.

Hiçbir masraftan kaçınmak istemeyen çiftlerin gelen tekliflere olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.