Sanal Âlemde Sünnet

Keçiören Belediyesi tarafından 1700 çocuk için ücretsiz olarak gerçekleştirilen sünnet etkinliğinde sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ile film izleme imkânı sunuluyor. Böylece sünnet işlemleri sırasında sanal gerçeklik filmi izleme imkânı bulan çocuklar keyifli bir ana tanıklık etmiş oluyor.

“ZAMAN SU GİBİ AKIP GEÇİYOR”

Keçiören’deki özel bir hastanede modern cerrahi sistemle sürdürülen sünnet etkinliğini sanal gerçeklik filmleriyle çocuklar için cezbedici hale getirdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sünnet olmamak için direnen, korkan ve gözyaşı döken çocuklarımız oluyor. Bunu en aza indirmek için ve çocuklarımızın bu özel günlerini daha keyifli hale getirmek için hastanemiz VR gözlükle film izletiyor. Filmler sünnet işlemleri sırasında çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal sağlığını korumak için de faydalı oluyor. Zamanın su gibi akıp geçtiği cerrahi işlemlerin sonunda her bir çocuğumuza sünnet kıyafetini de hediye ediyoruz.” dedi.

SERVİS HİZMETİ

Keçiören Belediyesi sünnet sırası gelen çocuklar için ailelere servis hizmeti de veriyor. Servisten faydalanmak isteyen aileler çocuklarının sünnet işleminin yapılacağı gün ve saatte mahalle muhtarlıklarının önünden hareket eden servislerle hastaneye ulaşabiliyor.​

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.