Şampiyonluk Ligi’nde Yaz Mevsimi’nin İlk Yarısı Geride Kaldı

Ligin zirvesinde mücadele eden NASR ESPORTS, Dark Passage ve DenizBank İstanbul Wildcats haftayı 2 galibiyetle kapatmayı başardı. Ayrıca Papara SuperMassive Blaze de bu hafta bulduğu 2 galibiyet ile 4. sıraya yükseldi.

Yeni transferi BAO ile galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe, NASR ESPORTS’a mağlup oldu ve 3 maçlık galibiyetlik serisini sürdüremedi.

Bu hafta yeni transferleriyle boy gösteren Galatasaray Espor ile ligin namağlup lideri NASR ESPORTS arasındaki mücadelede heyecan doruklara çıktı. Karşılaşmanın sonunda zafere ulaşan NASR ESPORTS, galibiyet serisini 10 maça çıkardı.

Ligin 5. haftası tamamlanırken 3 galibiyet, 7 mağlubiyete sahip Galatasaray Espor, Beşiktaş, Fenerbahçe Espor ve Info Yatırım Aurora mevsim finallerine kalmak için kıyasıya mücadele veriyor.

Şampiyonluk Ligi 23 Temmuz – 24 Temmuz tarihlerinde oynanacak 6. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek. Karşılaşmaları lolespor.com adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.