Şampiyonlar Ligi finali bu sene Lizbon’da, 2021’de İstanbul’da

UEFA, 2020 Şampiyonlar Ligi finalini Lizbon’a alırken, 2021 finalini ise seyircili olarak İstanbul’da oynatmaya karar verdi.

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde bu yılki final maçının Portekiz’in başkenti Lizbon’da oynanmasına karar verdi. İstanbul’daki final ise gelecek yıla ertelendi. 2021’de Rusya’da St Petersburg’da olması gereken finalin de bir yıl kayarak 2022’ye kalacağı vurgulandı.

UEFA, İstanbul’un ev sahibi olduğu 2019-20 Şampiyonlar Ligi Finali’nin 12-23 Ağustos’ta, Lizbon’da sekizli final formatıyla oynanmasına karar verdi.

SÜPER KUPA PORTO’DAN BUDAPEŞTE’YE VERİLDİ

Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nden sonraki en büyük organizasyon olan 2020 UEFA Süper Kupa Porto’dan alınarak Budapeşte’ye verildi.

AVRUPA LİGİ ALMANYA’DA

UEFA, Avrupa Ligi’nin ise çeyrek final turundan itibaren 10-21 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın 4 kentinde oynanmasına karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.