Şampiyon ZEYGEM..!

Zeytinburnu Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ilçedeki gençlik kuruluşları arasındaki etkileşimi artırmak ve spora yaşamın her anında yer vermek için düzenlediği voleybol turnuvasında, şampiyonluk ipini göğüsleyen Zeytinburnu Gençlik Merkezi oldu.

Zeytinburnu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği voleybol turnuvasıyla ilçede faaliyet gösteren gençlik kuruluşlarını bir araya getirdi. Gençler arasındaki etkileşimi artırmak, aynı zamanda sporun hayatın her anında var olması gerekliliğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen turnuvaya; Zeytinburnu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Zeytinburnu Gençlik Merkezi, Genç Kızılay, Genç Yeşilay, Zeytinburnu TÜGVA ve Mukadderat Gençlik Dergisi üyeleri katıldı. Üç gün boyunca kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapan Gençlik Dayanışması Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu ise Zeytinburnu Gençlik Merkezi oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.