Salim Dervişoğlu Caddesi asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından bozulma meydana gelen Salim Dervişoğlu Caddesinin 1.600 metrelik kısmında asfaltlama çalışmasına başlandı

D-100 Karayoluna alternatif olarak hizmet veren, İzmit’ten Kartepe’ye kadar uzanan 4,5 kilometre uzunluktaki Salim Dervişoğlu Caddesinin 1.600 metrelik kısmında asfaltlama çalışmalarına başlandı.

İZMİT-KARTEPE ARASI ULAŞIM

Büyükşehir Belediyesi tarafından bozulma meydana gelen Salim Dervişoğlu Caddesinin Kartepe’ye doğru 1.600 metrelik kısmında trimer kazısı ile bozuk asfalt kazındı. Plent Miks Temel, bitümlü temel tabakası serimi sonrası binder asfalt serimi ile caddede üstyapı çalışmalarına başlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı, D-100 Karayoluna alternatif ulaşım güzergahı olarak Kartepe istikametinde trafik sıkışıklığına çözüm olan Salim Dervişoğlu Caddesinde hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında 6 bin ton asfalt serimi yapılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.