Salah’tan Ramos’a sert tepki!

Liverpool’un yıldız oyuncusu Muhammed Salah, Real Madrid’li Sergio Ramos’un “İğne vurulsaydı oyuna devam edebilirdi” sözüne tepki gösterdi.

Real Madrid’in Liverpool’u 3-1’le devirdiği Şampiyonlar Ligi finalinde Sergio Ramos’un müdahalesi sonucunda sakatlanan Muhamed Salah açıklamalarda bulundu.

İspanyol basınından Marca’ya röportaj veren Salah, Ramos’un kendisi hakkında yaptığı “Önce o benim koluma girdi. Pozisyonun devamında da yerde kaldı. Devre arasında iğne vurulsaydı oyuna devam edebilirdi.” şeklindeki yorumuna tepki gösterdi.

Pozisyonda ilk faulü kendisinin yaptığına yönelik iddiayı “komik” olarak niteleyen 25 yaşındaki sağ kanat, “Belki Ramos, Dünya Kupasında oynayıp oynayamayacağımı da söyler” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.