Sakarya’nın kuzey sahillerinde nöbet başladı

Sakarya’da yaz sezonuna girişle birlikte kuzey sahillerinde cankurtaranların “hayat” nöbeti başladı.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, kuzey sahillerinde tüm hazırlıklarını tamamlayıp cankurtaran faaliyetlerine başladı.

Cankurtaran Grup Amirliği, Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde alanında uzman kurtarma personeliyle “hayat” nöbetine başladı. 3 ilçede kilometrelerce uzanan kuzey sahillerinde toplamda 46 cankurtaran keşif kulesi kuruldu.

Karasu, Kocaali ve Kaynarca sahillerinde görevlendirilen 61 personel, 46 keşif kulesi oluşturarak art arda kurtarma tatbikatları yaptı.

Güçlendirilen cankurtaran kadrosunda 61 personel görevlendirildi, 4 jetski ve 1 zodiackıyı şeritlerimize tahsis edildi. Tatilcilerin can güvenliği ve huzuru için, 53 kilometrelik sahil hattında personellerimiz sürekli devriye gezeceği bildirildi.

Cankurtaranların 15 Eylül’e kadar görev yapacağı ve her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hayat nöbeti tutacağı kaydedildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.