Sahnelerin yeni ikilisi Zeynep Mansur ve Ferda Anıl Yarkın

Sahnelerin yeni ikilisi olan Zeynep Mansur ve Ferda Anıl Yarkın, geçtiğimiz Cumartesi akşamı sahne aldıkları The Green Park Hotel Merter sahnesinde izleyenleri şaşırtan bir itiraf yaşandı. Güzel şarkıcı Mansur, Ferda Anıl Yarkın’a yaptığı itirafla hem izleyenleri hem de yakışıklı şarkıcıyı şaşırttı..

Sahnelerin yeni ikilisi olarak kabul edilen Zeynep Mansur ve Ferda Anıl Yarkın, geçtiğimiz Cumartesi akşamı sahne aldıkları The Green Park Hotel Merter’de izleyenlere müzik ziyafeti yaşattılar..

Zeynep Mansur, sahneye davet ettiği Ferda Anıl Yarkın’a yaptığı itirafla hem yakışıklı sanatçıyı hem de izleyenleri şaşırttı.

90’lı yılların en sevilen şarkılarından biri olan “Üzülme” şarkısını birlikte okuyan ikili şarkıya başlamadan önce Zeynep Mansur’un “Ferda birlikte söyleyelim. Şarkı bitince sana itirafım var.” sözleri üzerine merakla şarkının sonunun gelmesini beklediler.. Şarkıyı söylerken Ferda Anıl Yarkın’ın “İtiraf var…” sözleri de Yarkın’ın da merakla itirafı beklediğini gösterdi.

Şarkı bitiminde Mansur, şarkının çıktığı dönemlerde Ankara’da sahne aldığını ve her sahneye çıktığında şarkıyı büyük bir keyifle söylediğini, şimdi ise kendisi ile aynı sahnede bu şarkıyı seslendirmekten mutluluk duyduğunu söylemesi ile Zeynep Mansur’un “masum itirafı” izleyenleri güldürdü…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.