Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar, çocuklarını ilk kez paylaştı!

Recep İvedik film serisi ile adından söz ettiren Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar, Anneler Günü’nde çocuklarını sosyal medya hesabında paylaşarak kural bozdu. Selin Gökbakar, çocuklarının yüzünü ilk kez gösterdi.

2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Selin Gökbakar ile nikah masasına oturan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, mutlu evliliği ile parmakla gösteriliyor. Selin Gökbakar ile Şahan Gökbakar’ın bu evliliğinden Deniz Efe Gökbakar (7) ve Ela Gökbakar (5) adında iki çocuğu dünyaya geldi.

Ünlü çift, çocuklarını magazin basınında uzak tutarak onları saklamayı tercih ediyor. Çift, çocuklarının gelişimi açısından bunu doğru bulmuyordu.

Ancak Selin Gökbakar, Anneler Günü’nde kural bozdu ve yaptığı paylaşımla çocuklarının yüzlerini ilk defa gösterdi. Gökbakar’ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.