Şahan Gökbakar’dan Murda’ya destek! Rapçileri hapse atmak nedir ya?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, rapçi Murda’nın hapis cezası almasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Gökbakar, “4 yıl hapis nedir yahu? Rap şarkısı yapan müzisyen bu ya, müzik bu, şarkı bu şarkı…” dedi.

YouTube video

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, rapçi Murda’nın 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmasına sosyal medya hesabından “Rap şarkıcılarını hapise atmak nedir ya?” sözleriyle tepki gösterdi.

Murda lakaplı şarkıcı Mehmet Önder Doğan, “Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Komedyen Gökbakar karara Twitter hesabından tepki gösterdi.

YouTube video

Gökbakar paylaşımında “Rap şarkıcılarını hapise atmak nedir ya? Yok sözleri öyleymiş böyleymiş. Hapis nedir hapis? Yani en fazla yapılacak şey şarkının yayın yasağı olabilir…O bile kötü de! 4yıl hapis nedir yahu? Rap şarkısı yapan müzisyen bu ya, müzik bu, şarkı bu şarkı…” ifadelerini kullandı.

‘MURDA’YA HAPİS ŞOKU! 4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI ALDI!

NE OLMUŞTU?

Murda şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla “Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan davada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.