Şahan Gökbakar’dan gençlere iş teklifi

Sosyal medya hesabından bir duyuru paylaşan Şahan Gökbakar, yetenekli kişilere destek olma sözü verdi.

Sözcü’den Burcu Özen’in haberine göre bugünlere kendi emeğiyle geldiğini söyleyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından açık çağrıda bulundu. Yetenekli olan kişileri hareket etmeye davet eden ünlü komedyen; zamanında kendisinin de projelerini kabul ettirmek için kapı kapı dolaştığını ve hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Sosyal medyadan duyuru fotoğrafı paylaşan Gökbakar

“Değerli kardeşlerim, malum hepinizin içinde bir komedyen, bir yazar, bir senarist, bir filmci, bir oyuncu yatıyor.. Hatta bazılarıniz bunu bir kariyer planı yapmak bile istiyor. Buradan açık cagrı!!! Bir fikriniz hikayeniz senaryonuz varsa kısa bir halini çekin bize yollayın… Zamanında bu kardeşiniz de elinde yaptıklarından oluşan bir cd o tv senin bu yapımcı benim gezdi de bu günlere geldi.. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Oturduğu yerden ona buna sallayarak başarılı olan yoktur. Hareket berekettir.. Kalkın o bilgisayar başından, alın elinize kamerayı bir seyler çekin. Yada o bilgisayar başında oturup boş boş şeylere yorum yazacağınıza senaryo yazın.. Fikir uretin! Ülkemizde maalesef herkes spor ve sanatta uzman ama maalesef başarılı insan sayısı çok az. Demek ki öyle kenardan konuşarak olmuyor. Haydiii, haydiiii bir enerji. Yılmadan bir şeyler üretin… Destek vermezsem ne olayım…” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.