Şahan Gökbakar’a ait villa ve önündeki iskele ile ilgili inceleme başlatıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Şahan Gökbakar’a ait olduğu belirtilen villa ve önündeki iskele ile ilgili inceleme başlatıldı.

YouTube video

Muğla’nın Marmaris ilçesinde oyuncu Şahan Gökbakar’a ait olduğu belirtilen villa ve önündeki iskele ilgili inceleme başlatılmasına karar verildi.

Marmaris Kaymakamlığı, basında yer alan ‘Gökbakar’ın villa ve iskeleye ‘Özel mülktür girilmez’ tabelaları astığı’ yönündeki haberin ardından konunun araştırılmasını istedi.

blank

Bunun üzerine Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince, Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında koyda bulunan, oyuncu Şahan Gökbakar’a ait olduğu ileri sürülen villa ve önündeki iskele için inceleme başlatıldığı bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.