Şahan Gökbakar: Seyirci istediği sürece ‘Recep İvedik’ yoluna devam edecek

Şahan Gökbakar’ın başrolde oynadığı Recep İvedik serisinin altıncı filmin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.

Efsane haline gelen serinin altıncı filminde Recep İvedik, bu kez Konya yerine Kenya’ya gittiği, ‘Kiko’ adlı goril ile kanka oluyor.

Kanyon AVM’de yapılan galaya ünlü isimler akın etti. Demet Akbağ, Engin Altan Düzyatan gibi bir çok isim geceye katılan isimler arasındaydı. Yılmaz Erdoğan “Bu akşam gül gül öleceğiz” dedi. Mahsun Kırmızıgül de ‘Recep İvedik’in bir halk kahramanı olduğunu söyledi.

Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı, kardeşi Togan Gökbakar’ın yönettiği ‘Recep İvedik’ serisinin ilk beş filmini 26 milyon 767 bin kişi izlemişti. 250 milyon lira da hasılat elde edilmişti.

Şahan Gökbakar ise şöyle konuştu:

“Seyirci istediği sürece ‘Recep İvedik’ yoluna devam edecek. Tıpkı Süpermen, Harry Potter serileri gibi. Biz burada atomu parçalamadık, komedi filmi çektik. Çok da ciddiye alıp eleştirmek garip geliyor bana.”

Kardeşi Togan Gökbakar’ın yönettiği ‘Recep İvedik’ serisinin ilk beş filmini 26 milyon 767 bin kişi izlemişti. 250 milyon lira da hasılat elde edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.