Şahan Gökbakar: Şampiyon yine ve yine ve yine ve yeniden…

Yeni filmi Recep İvedik 5’in çekimlerini sürdüren Şahan Gökbakar’dan teşekkür paylaşımı.

Geride bıraktığımız günlerde ikinci bebeğinin cinsiyeti belli olan Şahan Gökbakar, bir yandan da ilk göz ağrısı Recep İvedik filmlerinin beşincisini çekiyor. Yeni yılın ilk aylarında seyirciyle buluşturmaya hazırlandığı Recep İvedik 5 için koşturan Gökbakar’ı mutlu eden bir başka gelişme ise, önceki akşam bir televizyon kanalında yayınlanan Recep İvedik 4 filminin reyting listesinde ilk sıraya yerleşmesi oldu. İlerlediği yolda ne kadar doğru adımlar attığını gösteren bu gelişmeyi sosyal medya hesabından da paylaşan Şahan Gökbakar şu ifadeleri kullandı: “Şampiyon yine ve yine ve yine ve yeniden… Bu sevgi, bu gurur herkese nasip olmaz.. Hepinizden Allah razı olsun!”

sahan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.