Şahan Gökbakar “Recep İvedik 7″nin senaryosunu yazmaya başladı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 7″nin senaryosunu yazmaya başladığını “Geliyor gelmekte olan…” sözleriyle duyurdu.

YouTube video

Şahan Gökbakar, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Recep İvedik serisinin yeni filminin senaryosunu yazmaya başladığını açıkladı. Film, serinin 7. filmi olacak.

Tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin izleyiciyle “Recep İvedik 5”, ikinci sırasında 7 milyon 369 bin izleyiciyle “Recep İvedik 4” yer alıyor. Serinin en az izlenen filmi “Recep İvedik 3” ise 3 milyon 326 bin izleyiciyle 29. sırada yer alıyor.

2008 yılında vizyona giren ilk “Recep İvedik” filmi ile başlayan komedi serisinin son filmi “Recep İvedik 6”, 2019 yılında vizyona girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.