Şahan Gökbakar, Hande Fırat’a cevabıyla gündem oldu! Ayılmanızı bekliyorum!

Komedyen Şahan Gökbakar, gazeteci Hande Fırat’ın “Ev fiyatları ve kiralar neden bu kadar yüksek?” sorusuna verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’deki hayat pahalılığı, her alanda olduğu gibi konut satış ve kira fiyatlarına da yansımış durumda. Konuya yönelik tepkiler art arda gelmeye devam ederken komedyen Şahan Gökbakar’ın Twitter hesabından gazeteci Hande Fırat’a yazdığı yorum gündem oldu.

‘KİRALAR NİYE BU KADAR YÜKSEK?’

Hande Fırat, sosyal medyada takipçilerine, “Ev fiyatları ve kiralar !!! Niye bu kadar yüksek ? Yanıtlarınızı bekliyorum” diye sordu.

Şahan Gökbakar da Fırat’ın bu paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri paylaştı:

Ben de çok şaşırdım gerçekten…Şaşkınım şu an! Neden bu kadar yüksek hakikaten? Yanıtları bekliyorum, ama ne olur saçma sapan ekonomi berbat, Araplar ev alıyor, enflasyon yüzde 140 falan diye deli saçması şeyler yazmayın arkadaşlar! Neden yüksek ya deliriceeem?!? Ayılmanızı bekliyorum.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.