Şahan Gökbakar: Evde baskı görüyorum eşimden

Şahan Gökbakar, yeni filmi ‘Kayhan’ın galasına eşi Selin Gökbakar’la el ele katıldı.

Başrollerini Şahan Gökbakar paylaştığı, Togan Gökbakar’ın yönettiği ‘Kayhan’nın Kanyon’daki galasına ünlü isimler akın etti.

Galaya el ele gelen Şahan- Selin Gökbakar çifti ilgi odağı olurken davetliler arasında Engin Altan Düzyatan- Neslişah Alkoçlar, Mustafa Ceceli, Selçuk Aydemir, Murat Cemcir, Zuhal Topal-Korhan Saygıner gibi isimler yer aldı.

Recep İvedik ve Kayhan karakterlerinin çok farklı olduğunu vurgulayan Şahan Gökbakar “Fragman Recep İvedik’ten sonra en fazla izlenen ikinci fragmanımız oldu. Bence Recep’i geçmez diyorum. Recep’i de biz yaptığımız için sorun yok” dedi.

Eşimden baskı görüyorum

Şahan Gökbakar, ‘ Recep İvedik’i geçme konusunda baskı hissediyor musunuz?’ sorusunu ise “Evde baskı görüyorum eşimden. Biz tamamen sevdiğimiz hikayeleri filmleştirmek için çabalıyoruz, onun yanında da seyircimizi güldürmek amacını güdüyoruz. Her filmin kendine göre kısmeti oluyor, bizim de karne günümüz bugün” ifadelerini kullandı.

Sağlıklı olsun yeter!

3,5 aylık hamile olan Neslişah Alkoçlar, bebeğinin cinsiyetiyle ilgili sorulara “Sağlıklı olsun kızı erkeği hiç fark etmez” derken, Engin Altan Düzyatan bu konuda ser verip sır vermedi. İkili kameralar karşısında mutluluk pozu verdi.

SOYADIMIZA YAKIŞIR FİLM

Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar, “Gurur duyuyorum kocamla. Gökbakar soyadına yakışır bir film olmuş. Bol kahkaha atmak ve güzel vakit geçirmek için ‘Kayhan’ gerçekten iyi bir tercih olacak” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.