Şahan Gökbakar, Erdoğan’ın gençlerle buluşmasını böyle tiye aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün gençlerle buluşması sosyal medyada gündem konusu olurken, komedyen Şahan Gökbakar, programı tiye aldı. ‘Bir soru da ben sorabilir miyim?’ diyen Gökbakar, “Sayın Cumhurbaşkanı’na gençlerin soruları bir zamanların “Gerçek Kesit” programını hatırlattı. Seçme gençlere, ezberletilmiş sorular ve tonlamalar aynı oradaki canlandırmalar gibi…” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genç seçmenlerle buluşması ile ilgili video, dün televizyon kanalları ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Programın ardında ise sosyal medya paltformlarından programa katılan gençlerin AK Partili olduğu ve soruların özel olarak seçildiği ve sorulduğu eleştirileri geldi.

ŞAHAN GÖKBAKAR TİYE ALDI
Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar da dün yayınlanan program ile ilgili paylaşımda bulunarak tiye aldı. Gökbakar, “Sayın Cumhurbaşkanına gençlerin soruları bir zamanların ‘Gerçek Kesit’ programını hatırlattı. Seçme gençlere, ezberletilmiş sorular ve tonlamalar aynı oradaki canlandırmalar gibi. Yalnız ‘alternatif genç’ kostümü tam olmamış. Bu çocuğa niye 5 yaş kız çocuğu plaj şapkası giydirdiniz?” şeklinde yorumda bulundu.

Gökbakar, ‘Bir soru da ben sorabilir miyim?’ notuyla yaptığı paylaşımda da başındaki yeşil şapkasıyla dikkat çeken bir gence benzeyen bir fotoğraf paylaştı.

https://twitter.com/sgokbakar/status/1656750802533249037?s=20

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.