Şahan Gökbakar: Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez!

Geçtiğimiz günlerde kaz dağları ile ilgili paylaşım yapan ve diğer ünlülerden de destek isteyen Şahan Gökbakar, yeni bir paylaşımla tekrar gündeme geldi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde Kaz dağlarına altın madeni yapılmasıyla ilgili bir paylaşımda bulunmuş ve “Tabiat ananın gözleri yaşlı” demişti. Bu paylaşımına diğer ünlü arkadaşlarından da destek isteyen Gökbakar’a destek gecikmemiş ve uzun bir süre gündemde kalmıştı.

Ünlü komedyen bugün Kaz dağlarındaki katliama tepkisini göstermeye giden binlerce insanın fotoğrafını paylaştı ve altına “Bu guzel ulkeyi ve Kaz Daglarini kendi çıkarları icin kimse elimizden Alamos…O ağaçlar senin çocuğunun, benim çocuğumun ey vatandaş…Kaz dağları bir tane..Çanakkale bir tane…O sehirde ne destanlar yazıldı, iyi bilir yabancılar… Çanakkale geçilmez diye boşuna denmedi… Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez…” yazdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.