Sağlık Bakanlığı, sporculara Kovid-19 testini ücretsiz yapacak

Sağlık Bakanlığı, sporculara ücret karşılığında Kovid-19 testi yapmaktan vazgeçti.

Yeni sezonda tüm kulüplerin Kovid-19 testlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından ücretli yapılması kararından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla vazgeçildiği belirtildi.

HaberTürk’ten İbrahim Yıldız’ın haberine göre, her kulüp için yıllık her branşta 2 milyon TL’ye yakın bir gider oluşturacağı öngörülen testlerin durumu, özellikle alt liglerde mücadele eden kulüpler için maddi anlamda büyük önem taşıyordu.

Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun PCR testlerinin kulüplere getireceği maddi sıkıntıyı detaylı şekilde anlatmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ücretsiz test talimatı verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.