Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Mücadelemizin sonucuna odaklanalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokağa çıkma yasağının ardından yaşanılanlarla ilgili açıklama yaptı. Koca, “Uyarılarımızın istisnasız her koşulda geçerli olduğunu unutmayın. Bu inançtan taviz vermeyelim. Mücadelemizin sonucuna odaklanalım.” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de dün akşam kaydedilen ve çok tartışılan izdiham halindeki alışveriş görüntülerinin ardından bugün Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

YouTube video

UYARILARIMIZIN HER KOŞULDA GEÇERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN”

Ne diyeceği merak edilen Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: “31 Aralık’tan bu yana sürdürdüğümüz mücadeleden ödün vermemekte kararlıyız. Uyarılarımızın istisnasız her koşulda geçerli olduğunu unutmayın. Süreci birlikte, sağduyu içinde, başarıyla tamamlayacağız. Bu inançtan taviz vermeyelim. Mücadelemizin sonucuna odaklanalım.”

BAZI YERLERDE KAVGA ÇIKMIŞTI

İçişleri Bakanlığı dün akşam saat 22.00’de 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta cumartesi, pazar günleri için sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Bu şehirlerdeki vatandaşların bir kısmı yasağın başlayacağı gece yarısından önce marketlere, fırınlara ve akaryakıt istasyonlarına akın etti. Koronavirüs salgınına karşı bugüne kadar yapılan sosyal mesafe ve maske uyarıları hiçe sayılırken bazı yerlerde ise kavga çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.