Safiye Soyman’dan yeni albüme yeni imaj

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, yeni albüm projesi için imajını da yeniledi. Önceki albümünde saç stiliyle ABD’li aykırı şarkıcı Pink’i hatırlatan Soyman, şimdi de yeni fotoğraflarıyla görenlere Sophia Loren’i anımsattı. Safiye Soyman, son çalışmasında bir döneme damgasını vuran şarkıları bir araya getirdi. Sevilen eserlere kendine özgü yorumuyla yeni bir kimlik kazandıran Safiye Soyman, yeni görüntüsü ve tarzıyla da büyük beğeni topladı. Bir süredir spor ve diyet yaparak fazla kilolarını vermeyi başaran Soyman, fotoğrafçı Eren Yiğit’in objektifine poz verdi. Güzel sanatçı, bazı fotoğraflardaki duruşu ve kostümleriyle görenlere 70’li yıllardaki Sophia Loren’ini anımsattı. Hatta Soyman’ın yeni imajı için yakın dost ve arkadaşları ‘Safiye Loren’ dedi.

safiye

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.