Şafak Sezer’in sinir krizinin sebebi belli oldu

Eşi Esra Sezer’in tartışma sonrası kızları Sudem ve Irmak’ı da alarak evi terk ettiği ileri sürüldü. Şafak Sezer’in geçen hafta perşembe günü eşiyle şiddetli bir tartışma yaşadığı, eşi Esra Sezer’in tartışma sonrası kızları Sudem ve Irmak’ı da alarak evi terk ettiği ileri sürüldü.

İddiaya göre ailesinin evden gitmesinden sonra sinir krizi geçiren ünlü oyuncu, yakınları tarafından psikiyatri hastanesi Lape’ye götürüldü.

Esra Sezer’in abisi Ozan Kaçmaz ise Sezer’in sinir krizi geçirdiği iddiasını doğruladı ancak bunun evdeki tartışmadan kaynaklanmadığını ileri sürdü:

“Şafak, o akşam Ankara’da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrenmiş. Bu haber ona çok ağır gelmiş ve kendini kaybetmiş. O yüzden hastaneye kaldırıldı. Olay bundan ibaret.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.