Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan sevgilisi Ece Erken’e 9 milyon TL’lik jest!

Ece Erken’le olaylı ilişkisinde devam kararı alan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kesenin ağzını açtı. Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun, Beykoz’da 300 metrekarelik daire aldığı ve burada Erken ve oğlu Eymen ile birlikte yaşayacağı iddia edildi.

YouTube video

Olaylı aşklarında geçtiğimiz aylarda yeniden devam kararı alan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken’in, evlilik yolunda ilk adımı attığı konuşuluyor.

42 yaşındaki sunucu için evliliğini noktalayan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde “Yeni hayat, yeni ev” diyerek kesenin ağzını açtı.

Yakında nikah masasına oturacağı konuşulan Ece Erken ve sevgilisinin oğluyla yeni bir düzen kurmak için birçok yer gezen Şafak Bey, son kararı güzel sunucuya bıraktı.

9 MİLYON TL!

Takvim’in haberine göre, Acarkent Vadi Evleri’ni beğenen Ece Erken’in bir dediğini iki etmeyen ünlü avukat, buradan 9 milyon TL’ye bir ev satın aldı.

300 METREKARE!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, Beykoz’da Ece Erken’le kuracağı yeni hayat için aldığı 300 metrekarelik dairenin büyüklüğü dikkat çekti.

Satış işlemlerini hızla tamamlayan Mahmutyazıcıoğlu ile Erken, kısa süre önce yeni dairelerine taşındı. Bu arada ünlü sunucu, evin A’dan Z’ye tüm dekorasyonuyla da kendisi ilgilendi.

ŞİMDİ DE BODRUM’DALAR

Tam kapanma dönemini aşkının lüks teknesiyle Bodrum’da geçiren Ece Erken, sosyal medyadan tatil anılarını paylaşarak dosta düşmana nispet yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.