Saf gümüş iplik teknolojisi ile üretilen Silver Pro Mask en çok tercih edilen maske oldu

Saf gümüş iplik teknolojisi kullanılarak yıkanabilir, pamuksu kumaştan üretilen Silver Pro Mask; antivirüs ve antibakteriyel özelliklerinin yanı sıra rahat solunum ve cilt dostu özelliği ile de en çok tercih edilen maske oldu.

999 ayar saf gümüş ipliklerle dokunan; antivirüs, antibakteriyel ve antitoksik özellikli yüksek koruyuculu maske Silver Pro Mask; yıkanabilir pamuksu kumaşı ile rahat solunum sağlarken, cilt ve çevre dostu özelliği ile de dikkat çekiyor.
Virüsün hızla yayılmaya devam ettiği bu günlerde maske kullanımı daha da bir önem kazanıyor. Tek kullanımlık maskeler ciltte terleme yaparken, medikal atık olarak çevre kirliliğine de neden oluyor.

Silver Pro Mask; sık dokulu pamuksu kumaşın arasındaki saf gümüş iplikleri, cilde uygun yapısı ve yıkanabilir özelliği ile en üst seviyede koruma sağlıyor.

Çeşitli akredite kuruluşları tarafından Avrupa standartlarına uygunluğu, koruyuculuğu ve kumaş kalitesinin belgelendiği Silver Pro Mask gümüşlü maskelerin, 4 rengi dışında çocuklar için Kral Şakir lisanslı maskeleri de bulunuyor.

5-7 ve 8-12 yaş için farklı ölçülerde; Kral Şakir, Canan ve Fil Necati karakterleri; kırmızı, mavi, siyah ve beyaz renkleri ile Silver Pro Mask çocuklar için de güvenli ve ergonomik yapısıyla tercih ediliyor.

Boyner, D&R mağazaları ve satış siteleri dışında; Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, N11 ve İdefix alışveriş sitelerinden satın alacağınız Silver Pro Mask’ları; www.haltermedikal.com sitesinden özel indirim ve kampanyalarla da alabilirsiniz.

blank

Silver Pro Mask

999 ayar saf gümüş iplikler ile dokunan, uluslararası akredite kuruluşlardan sertifikalı pamuksu elyaf polyester kumaştan üretilen Silver Pro Mask; gözle de görülebilen saf gümüş iplikler ve sık dokuma yöntemi ile virüs ve bakterilere karşı % 90 üzeri koruma sağlarken, yıkanabilir özelliği ile de 90 gün kullanılabilmektedir. Silver Pro Mask’da yer alan saf gümüş iplikler, virüs ve bakterilerin yüzeye geldiği anda DNA’sını bozarak yok ederken antioksit özelliği ile de kalıntılarının yüzeyde tutunmasını engellemektedir.

Uluslararası akredite laboratuvarlarından alınan kumaş ve koruyuculuk sertifikaları ile ülkemizdeki en yüksek koruyucu özelliğe sahip Silver Pro Mask; kimyasal içermeyen, cilt dostu ve % 100 geri dönüştürülüp medikal atık oluşturmadığı için çevre dostu özelliklerinin yanı sıra; rahat solunum sağlaması ile de dikkat çekiyor. Avrupa CE ve TSE standartlarında üretilen Silver Pro Mask’ın, Covid 19 kırma özelliği ISO 18184 test raporu ile belgelenmiştir.

Yıkandıkça antivirüs ve antibakteriyel özelliği kaybolmayan Silver Pro Mask, elde yıkamaya uygundur. Antivirüs ve antibakteriyel özelliği ile kendisini bakteri ve virüslerden arındırdığı için sadece kirlendiği zaman yıkanması yeterlidir.

Neden Gümüş

Gümüşün 14. yüzyılda keşfedilen iyileştirici etkisi, günümüz teknolojisi ile geliştirilip medikal alanlarda daha etkin biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Antiviral ve antibakteriyel özelliği ile doğadaki tek element olarak bilenen gümüş, yüzyıllardır medikal sektörde kullanılmaktadır. Yapısı itibari ile 450 tür bakterinin DNA’sını bozarak yok edebilme özelliğine sahiptir. Gümüşün partikülleri bile en dirençli virüs ve bakterilerin solunum enzimleri gibi proteinlerini inaktif hale getirerek DNA hasarına neden olur. DNA’sı bozulan mikroorganizmalar, immün sistem tarafından kolayca yok edilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.