Sadettin Saran, yeni ilişki yaşadığı Emina Jahovic hakkında ilk kez konuştu

İş adamı Saadettin Saran, Emina Jahovic’le olan ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Saran, “Her şey biliniyor, özel hayatımla gündeme gelmek beni çok rahatsız ediyor” dedi.

Sırp şarkıcı Emina Jahovic 10 yıllık eşi Mustafa Sandal’dan geçtiğimiz haziran ayında boşandı. Sırp şarkıcı Emina, boşanmadan kısa bir süre sonra iş insanı Saadettin Saran’la aşk yaşamaya başladı. İkili geçen günlerde aynı karede yer aldıkları fotoğrafı paylaşıp aşklarını ilan etmişti.

blank
Sadettin Saran – Emina Jahoviç

“HER ŞEY BİLİNİYOR”

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Milliyet’ten Senem Aydın’a verdiği röportajda yeni ilişkisiyle ilgili ilk kez yorum yaptı. Sadettin Saran, “Her şey biliniyor, özel hayatımla gündeme gelmek beni çok rahatsız ediyor” dedi.

İşte o röportajdan bir bölüm :

-Özel hayatınızla gündeme geliyorsunuz. Bu durum rahatsız ediyor mu?

“Çok!”

“ÖZEL HAYATIN ÖZEL KALMASI GEREKİYOR”

– Emina Jahovic ile ilişkiniz nasıl gidiyor?

“Biliniyor zaten. Özel hayatım hakkında hiçbir zaman konuşmadım. Özel hayatın özel kalması gerektiğini düşünüyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.