Sadettin Saran, eski dostu Sinan Akçıl ile icralık oldu

Ünlü iş insanı Sadettin Saran, iddiaya göre Maslak’taki evini kiralayan ancak kira ödemesi yapmayan eski dostu Sinan Akçıl ile icralık oldu. Akçıl’ın Audi A5 marka aracına el konuldu.

Eski dostlar Sinan Akçıl ile Sadettin Saran icralık oldular. Hürriyet’te yer alan habere göre; Sadettin Saran, Maslak’taki evini ünlü müzisyen ve şarkıcı Sinan Akçıl’a kiraladı. Ancak iddiaya göre Akçıl tam 1 yıl boyunca kira ödemesi yapmadı.

blank

Sinan Akçıl daha sonra ödeme yapmadığı evden taşındı. Bu olay üzerine ünlü iş insanı, Akçıl’a ödemesi gereken kira miktarını tebliğ yoluyla gönderdi. Fakat yine iddiaya göre Akçıl, bu tebliği dikkate almadı.

Saran ise bu sefer icra yolunu seçmeyi tercih etti. Ödemediği kiralar nedeniyle Akçıl’ın Audi A5 marka aracına el konuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.