“Sadece sevsen yeter” Kuzgun’un 10. Bölüm tanıtımı yayınlandı

Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 10. Bölüm tanıtımı yayınlandı.

Kuzgun’un yaralanan Dila’nın üzerine titrediği, birbirlerine içlerini döktükleri tanıtımda, Dila, Kuzgun’un ‘Ne yapacağım ben seninle’ serzenişine ‘Sadece sevsen yeter’ yanıtını veriyor. Kuzgun’un cevabı ise Dila’nın kalbine dokunuyor. Kuzgun’un Ali’ye saldırı planını kimin yaptığını söylediği tanıtımda, Kuzgun’a doğrultulan silahın ardından duyulan patlama sesi ve Dila’nın ‘Kuzgun’ seslenişi de merak ve heyecan uyandırıyor.

KUZGUN’UN 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dila nikah sonrası, her şeye rağmen Kuzgun’la evlendiği için hırslandı. Cihan depoya baskın yapıldığını ve Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyledi. Kartal için endişelenen Kuzgun, kardeşini karşısına aldı ve onunla konuştu. Teo’nun ölümüyle büyük bir şok yaşayan Kartal, ağır bir yıkım yaşadı. Dila, Rıfat’a Kuzgun’la evlendiğini söyledi. Rıfat’ın Dila’ya tepkisi çok sert oldu. Dila, Kuzgun’la evlendiğini ailesine de açıkladı, Kuzgun ile Ali arasında gerilimi yüksek bir kavga yaşandı. Düğün günü Kuzgun, gelinlikle gördüğü Dila’nın etkisinden hemen çıkamadı. Dila ile Kuzgun için duygularını bastırmakta zorlandı. Kuzgun ve Dila’yı düğünden sonra gerçek bir evlilik yapmış gibi görünmeye çalıştı ve bunda çok zorlandı. Kumru, Bora’nın sırrını açığa çıkardı ve Kuzgun’a da söyledi. Abi – kardeş ilk kez birbirlerine sarıldı. Kuzgun ile Dila, Behram’dan icazet aldı. Derviş, girdikleri dünyanın gerçeklerini onlara bir kez daha hatırlattı. Kuzgun’un hayatının değdiği herkesi hedefine alan Bora, acımasız bir saldırı planı yaptı. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patladı. Kuzgun ‘Dila’yı, Dila ‘Kuzgun’u kurtarmak için hamle yaptı ama Dila vuruldu.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.