Sade ve romantik baharı addresistanbul ile yaşayın

Dünyanın en ünlü tasarım markalarını tek çatı altından birleştiren addresistanbul’da baharın tadını doyasıya çıkaracağınız sezonun en trend tasarım ürünlerini bulabilirsiniz.

Konsept mağazacılık hizmetiyle 10. yılını kutlayan addresistanbul, mobilyadan duvar kağıdına, halıdan bahçe oturma grubuna, aydınlatmadan aksesuarlara kadar yüzlerce çeşit ürün ile baharın renklerini evinize taşıyor.

Dinamik, enerjik, yalın, fonksiyonel ve modern tasarımların bir araya geldiği addresitanbul, her zevke uygun tasarımlara ev sahipliği yapıyor.
addresistanbul’da yer alan farklı mağazalardan yapılacak kombinlerle dış mekanlarda natürel renklerin kullanıldığı rahat ve sıcak bir ev ortamı yaratmak mümkün, floral deseni birçok markanın ürettiği koltuktan halıya, nevresim takımından dr esuara kadar farklı dekorasyon objelerine taşıyarak evinizi tropikal bir ormana da dönüştürebilirsiniz.

Evinize küçük bahar dokunuşları

Çok iddialı olmadan evine küçük bahar dokunuşları yapmak isteyenler için de addresistanbul; baharı anımsatacak aksesuarlarla evinize bahar tazeliğini getirebilirsiniz. Yeni başlangıçları müjdeleyen Lisa Pappon tasarım seramik kirazlar ya da Umberto Asnago&CarolaMinotti tasarım “FiloFilo” yer aydınlatması gibi yalın aksesuarlarla mekanın dokusuna bahar esintileri taşıyabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.