Sadakatsiz’in kadrosuna Berkay Ateş katıldı

Kanal D ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Sadakatsiz’e sürpriz transfer. Oyuncu Berkay Ateş diziye dahil oldu.

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı yeni sezon için gün sayan Sadakatsiz dizisine son olarak Alev Alev ile izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Berkay Ateş dahil oldu.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, ‘Doctor Foster’dan uyarlanan ‘Sadakatsiz’e Berkay Ateş’in dahil olduğunu yapım şirketi yaptığı açıklama ile duyurdu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolleri paylaştığı, dizinin kadrosunda; Burak Sergen, Alp Akar, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altuner, Kenan Ece, Özge Özder ve Tarık Emir Tekin gibi isimler yer aldığı Sadakatsiz’de Ateş’in hayat vereceği karakter ise henüz açıklanmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.