Sadakatsiz’in başrolü Caner Cindoruk’un da özel mesajları ifşa oldu

‘Sadakatsiz’ dizisinde Volkan karakterine hayat veren oyuncu Caner Cindoruk’un özel mesajlarının ifşa olduğu iddia edildi. Bu iddia sonrası gözler Cindoruk’un yapacağı açıklamaya çevrildi.

Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan (Caner Cindoruk) karakterinin “Ben ikisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevemesin” sözleri sosyal medyada uzun süre tartışılmıştı. Özel hayatı merak konusu olan Cindoruk, geçtiğimiz yıl Selin Şekerci’den ayrıldıktan sonra kimseyle görüntü vermemişti. Ünlü oyuncu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

MESAJLARI İFŞA OLDU

Snob Magazin’in haberine göre; Caner Cindoruk’un Instagram mesajları üzerinden 21 yaşındaki Melissa isimli bir kıza mesaj attığı öne sürüldü. Caner Cindoruk’a ait olduğu iddia edilen o mesajlarda, “Yarın durumun ne?”, “Eee görüşelim işte” ve “Neden cevap yazmıyorsun” şeklindeki mesajlar dikkat çekti.

blank

Bu iddia sonrası tüm gözler Caner Cindoruk’un yapacağı açıklamaya çevrildi. 40 yaşındaki Cindoruk, ‘Sadakatsiz’ dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.