Sadakatsiz’de işler hepten karışıyor

Kanal D’nin çarşamba akşamları reyting listesinde zirveye oynayan dizisi Sadakatsiz’de işler hepten karışıyor. Asya Yılmaz’ın karşısına çıkan Asya Günalan, hikayenin alevlenmesine neden oluyor. İşte, geçmişten gelen sürpriz Asya Günalan’ın hikayesi…

Sadakatsiz dizisinde Asya Yılmaz’ın karşısına çıkan Asya Günalan karakteri, diziseverleri heyecanlandırdı. Deneyimli oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı karakterin, sezon finali yapana kadar diziye konuk olacağı tahmin ediliyor. Sadakatsiz’in bu akşam yayınlanacak 30. yeni bölümünde Asya, geçmişinden gelen sürpriz misafirle tanışacak.

blank

SADAKATSİZ ASYA GÜNALAN KİMDİR?
Sadakatsiz dizisine Bennu Yıldırımlar konuk oyuncu olarak dahil oldu. Cansu Dere’nin oynadığı Asya Yılmaz’ın geçmişinden gelen, hiç tanımadığı Asya Günalan karakterini Bennu Yıldırımlar oynayacak. Asya Günalan, Tekirdağ’ın ve Asya’nın hayatına bomba gibi düşecek, onun geçmişini sorgulamasına neden olacak.

Sadakatsiz’in yeni bölüm fragmanında, Asya Günalan’ın Asya Yılmaz’a şu sözleri dikkat çekiyor: “Buraya sana kendi gerçeklerimi anlatmaya geldim. Baban ve ben nişanlıydık. Mutluyduk da ama sonra baban bir hata yaptı. Aldattı beni. Annenle… Sen doğduktan sonra babanla görüşmemek için direndim. Ama hep bana geldi, bana sevdiğini, bensiz yapamadığını, bensiz mutsuz olduğunu, mutlu olamayacağını hep anlatıp durdu. Sizin hayatınıza yayılmıştı bu mutsuzluk. Ama annen bunu böyle görmeyi reddediyordu. Annenle babanın arasında simsiyah bir gölgeydim. Şimdi karşındayım, senin için çok zor biliyorum. Ben buradayım. Beni affedene kadar da burada kalacağım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.