Sadakatsiz, zirveyi bırakmıyor

Kanal D’nin başladığı günden bu yana gündeme damga vuran, gerek oyuncu performansları gerekse hikayesi ile izleyicilerin gözde dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana geldi.

DÜNYA TREND LİSTESİNDE

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz, 9’uncu bölümü ile yine reytinglerde üst sıralarda yer aldı. AB’de 12.38 reyting ve 25.25 izlenme payı alan dizi en çok izlenen dizi olurken, sosyal medyada da #sadakatsiz hastag’i ile twitter’da saatlerce TT’de bir numarada kaldı, dünya trend listesinde de 1’inci sıraya kadar yükseldi.

blank

Google’da en çok aranan dizi!

Google, Türkiye’de ve dünyada 2020 yılının arama sonuçlarında öne çıkan trendleri açıkladı. Türkiye’de 2020 yılında dizi kategorisinde en çok aranan dizi Sadakatsiz oldu.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de…

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.