Sabiha Gökçen’deki kazada yaralanan pilotların durumu ağır

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan korkunç kazanın ardından kötü haber geldi. Üçe bölünen uçağı kullanan kaptan pilot ve yardımcısının durumlarının ağır olduğu açıklandı.

İzmir – İstanbul seferini yapan Pegasus Hava Yolları’na ait yolcu uçağının indikten sonra kayarak pistten çıkması sonucu faicanın eşiğinden dönüldü. Sert iniş nedeniyle yaşandığı açıklanan kazanın ardından insanların bir bölümü kendi imkanlarıyla uçaktan çıkarken, bir kısmı da kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.

177 yolcu ve 8 mürettebatın bulunduğu uçağı kullanan pilotların durumlarının ağır olduğu açıklanırken, 52 yaralanın çeşitli hastanelere kaldırıldığı açıklandı. Korkunç kazada özellikle pilotların bulunduğu uçağın ön bölümünün tamamen koptuğu görülüyordu.

Ulaştırma Bakanı Turhan, kazada ölü olmadığını açıklamış, yaralılara müdahale edildiğini duyurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.