Sabancı Üniversitesi’nde Offtown Festival’22 heyecanı başlıyor

Sabancı Üniversitesi, geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan Offtown Festival’22 ile gençleri şehirden kaçmaya, coşkulu bir festival serüveni yaşamaya davet ediyor. 3-4 Haziran tarihlerinde Sabancı Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek Offtown Festival’22 özel konseptleri olan 8 farklı Town’dan oluşuyor.

Sabancı Üniversitesi, 3-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Offtown Festival ile bahar coşkusunu doyasıya yaşamaya hazırlanıyor. Sabancı Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek olan Offtown Festival özel konseptleri olan 8 farklı Town’dan oluşuyor.

Sports Town, Dance Town, Town of Arts and Hobbies, Food Town, Game Town, Radio Town ve Town of Music alanlarına ev sahipliği yapan Offtown Festival’de gençler müziğe, spora, tiyatroya, dansa, sanatsal ve kültürel etkinliklere doyacak.

3 Haziran Cuma günü 14.00’da kapılarını açacak olan festival katılımcılara keşfedecek birçok aktivite ve alan sunacak. Meydan okumayı sevenlere Sports Town, doyasıya dans etmek isteyenlere Dance Town, sanat ve kültürel faaliyetler için Town of Arts and Hobbies, lezzet dolu bir festival için Food Town, oyunların oynanacağı Game Town, başarılı DJ performansları ile Radio Town ve müzik dinlemek ve keyif yapmak için Town of Music gençleri bekliyor.

Yaşlı Amca, Nova Norda, Sufle, Geeva Flava, Köfn ve Sr Blues Band müzik gruplarının sahne alacağı festival ile öğrenciler doyasıya müzik dinlemenin ve unutulmaz bir hafta sonunun keyfine varacaklar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.