Saba Tümer: Mayoyla görüntülenmekten korkmuyorum

Saba Tümer, programına katılan ünlü isimler ile akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı magazin basını ile karşılaşan güzel sunucu, muhabirlerin sorularına yanıtladı.

‘Oyuna Geldik’ programının güzel sunucusu Saba Tümer, sanatçı arkadaşları ile geldiği Arnavutköy’de görüntülendi. Mekan çıkışı keyifli sohbetin gerçekleştiği gecede güzel sunucu gazetecilere “Benim programa gelin, sizinle çok keyifli bir iş çıkarırız, siz de bana karşılığında dedikodu verirsiniz. Hem buna gıybet denmez bilgi alışverişi denir.” diyerek kahkahayı bastı.

BELKİ AYNI MASADAYDIK

Sohbet esnasında sunucunun yanına çiçekçinin gelmesi ile de olanlar oldu. “Bana kimse gül almıyor!” diyerek tatlı bir serzenişte bulunan Tümer, 30 yıllık arkadaşım dediği Murat Başoğlu’na da taş attı. Tümer’in sözlerini duyan Başoğlu ise 100 TL vererek hem eşine hem de Tümer’e gül almayı ihmal etmedi. Yaşanan bu hadisenin ardından konu Tümer’in aşk hayatına gelince Tümer yine yaptı yapacağını. “Benim belki sevgilim var ama siz çekemiyorsunuz, belki de aynı masadaydık.” demesi herkesi şaşkına çevirdi.

BU YAZ ÇEŞME’DEYİM

Yaz aylarını yaklaşmasının ardından tatil için Çeşme’yi seçeceğini açıklayan Tümer, “Bu sene de Çeşme’de güneşi hissedeceğim. Benim mayoyla görüntülenme gibi korkum da yok fiziğim gayet yerinde ama o şekilde fotoğraflarımın çıkmasından da hoşlanmıyorum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.