Saadet Kayseri’de seçim heyecanı

Saadet Partisi Kayseri’nin Kocasinan İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği yaşandı. Kocasinan İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mükremin Çuhadar görevi Nuh Bahadır’a devretti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, Kocasinan’da gayretle çalışmalarda bulunan İlçe Başkanı Mükremin Bey’e teşekkür ederken, “Kendisinin gecesiyle gündüzüyle çalıştığına bizler şahit olduk. Bundan sonraki süreçte kendisi ile Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak çalışmaya devam edeceğiz. İl ve ilçe teşkilatlarımızla yapılan istişareler sonucunda Kocasinan İlçe Başkanlığı görevini Nuh Bahadır Bey’e görevi tevdi ettik. Bu değişimin yaklaşan seçimlerde Saadet Partimizin iktidarı için hayırlar getirmesini temenni ediyor yeni Başkanımıza başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.