Rusya’dan YouTube’a ‘engelleme’ tehdidi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, YouTube’un bir basın toplantısını daha engellemesi halinde bir gazeteci veya bir ABD’li basın kuruluşu evine döner çağrısında bulundu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, bakanlık adına verdiği basın toplantılarının YouTube tarafından yeniden engellenmesi durumunda yanıt vereceklerini söyledi.

Sputnik News’in aktardığı habere göre internetin geleceği ile ilgili bir yuvarlak masa toplantısında konuşan Zaharova, “Birkaç basın toplantım engellendi. Biz de şunu dedik: ‘Bir kez daha olursa, bir gazeteci veya bir ABD’li basın kuruluşu evine döner.’ Bu kadar. Basın toplantısı bir kez daha engellenirse, bir kişinin veya basın kuruluşunun ismini belirteceğiz, o da evine dönecek” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.