Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim artmaya devam ediyor! Ateş açmaya hazırız!

Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim her geçen gün artarken Rusya tarafından dikkat çeken bir açıklama geldi. Bir Rus yetkilisi, Rusya’nın kara sularına girecek yabancı gemilere ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.

Bir Rus askeri yetkilisi, ülkesinin, kara sularına yasa dışı şekilde girecek yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu söyledi.

Interfax ajansına açıklamalarda bulunan Rus yetkili, Rusya’nın, kara sularına girecek yabancı gemilere ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu söyledi. Ancak yetkili, bu kararın yalnızca “en üst seviyede” alınabileceğini de sözlerine ekledi.

Moskova, bir Rus donanma gemisinin Pasifik’teki Rus sularında bir ABD denizaltısını takip ettiğini açıklamıştı. ABD ise Rus kara sularında askeri operasyon yaptığı iddiasını kesin bir dille yalanlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.