Rüştü Reçber, koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırıldı

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta da forma giyen eski milli kaleci Rüştü Reçber’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Reçber hastaneye yatırıldı.

Milli takımımızın yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın efsane file bekçilerinden Rüştü Reçber’in koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Eşi Işıl Reçber Instagram hesabından yaptığı açıklamada Rüştü Reçber’in Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

“SEMPTOMLAR BİRDEN BİRE GELİŞTİ”

Işıl Reçber’in paylaşımı: “Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin.

HASTANEDE KARANTİNAYA ALINDI

Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak. Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek. Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli….#sengüçlüsünRR”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.