Russell Crowe, boşanmayı açık artırmayla karşılıyor

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, 2012’den bu yana ayrı yaşadığı şarkıcı eşi Danielle Spencer’dan bir yıllık mahkeme sürecinin sonunda boşanıyor.

Russell Crowe, bugüne kadar filmlerinde kullandığı eşyalar, koleksiyonlarının bazı parçaları, kendisinin ve eşi Danielle Spencer’ın taktığı birtakım değerli aksesuarları içeren 227 parçayı açık artırmayla satıyor.

Müzayede, “Boşanma Sanatı” adıyla Sotheby’s Avustralya tarafından, ünlü aktörün doğum günü ve evlilik yıldönümü olan 7 Nisan’da gerçekleştirilecek.

227 parçanın içerisinde en çok dikkat çekenler ise aktöre Oscar heykelciğini getiren 2000 yapımı “Gladyatör” filminde kullandığı zırh, kılıç, gerçek boyutlarında at heykelleri ve arena savaşında kullanılan at arabası da var.

Açık artırmaya çıkarılacak parçalardan bazıları şöyle:

Russell Crowe’un, Gladyatör filminde canlandırdığı Maximus karakterinin giydiği zırh.
Filmde kullanılan gerçek boyutlu at heykeli.
Yine filmde kullanılan at arabası
Filmin kaplan güreşi sahnesin kullanılan kılıç
2003 yapımı “Master and Commander” filminde Crowe’un canlandırdığı Captain Jack Aubrey karakterinin çaldığı keman.
Captain Jack Aubrey’nin üniforması
2010’da çekilen Robin Hood filminde Robin Longstride’ın giydiği tunik
2005 yapımı “Cinderalla Man” filminde kullanılan boksör bornozu
Aynı filmde kullanılan koruyucu boxer
Boksör ayakkabıları

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.