Rumen futbolcu Florin Andone Galatasaray’a veda etti

Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Florin Andone sarı-kırmızılı takıma veda etti. Ayrılık mesajı paylaşan Andone, "Birçok insanı hayal kırıklığına uğrattığımı hissediyorum. Ancak sakatlıklar bana sahip olduğum futbolu göstermeme izin vermedi" dedi.

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’ın deplasmanda 2-0 kaybettiği Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Florin Andone, sarı-kırmızılılara veda mesajı yayınladı. Andone mesajında, yaşadığı sakatlıklardan ötürü futbolunu gösteremediğini dile getirdi.

Sağ dizinde darbeye bağlı ileri esneme sonucu iç yan bağında tama yakın, ön çapraz bağında ise kısmi yırtık tespit edilen Rumen futbolcu, kişisel Instagram sayfasında paylaşımda bulundu.

“HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIĞIMI HİSSEDİYORUM”

Andone’nin paylaşımı şu şekilde: “Nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama neler hissettiğimi ifade etmek ve paylaşmak istiyorum. Benimle ilgilenen ve bana destek mesajları yollayan herkese kalbimin derinliklerinden teşekkür ediyorum. Sezon benim için baş etmesi zor iki sakatlıkla bitti. Bu büyük kulübe gelirken hayal ettiğim hedeflerle buluşamamaktan büyük üzüntü hissediyorum. Birçok insanı hayal kırıklığına uğrattığımı hissediyorum. Ancak sakatlıklar bana sahip olduğum futbolu göstermeme izin vermedi. Olan bitenden dolayı ve Galatasaray’a pozitif katkı veremediğim için üzgünüm. Bu büyük kulübün formasını giydiğim için ayrıcalıklı hissediyorum. Sonsuz desteğiniz için teşekkürler. Özellikle de dünyanın tartışmasız en iyilerinden olan Galatasaray taraftarlarına teşekkürler.”

Florin Andone, sezon başında İngiltere’nin Brighton kulübünden kiralık geldiği Galatasaray’da 9 maça çıktı ve 2 gol attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.