Ronaldo’dan koronavirüs hastaları için anlamlı hareket

Juventus’un dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo’nun sahip olduğu oteller zincirini koronavirüs tedavisi için hastaneye çevireceği iddia edildi.

Juventus’un dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, corona virüs mücadelesi için önemli bir adım atıyor. İspanya’nın Marca Gazetesi’nde yer alan habere göre şu anda önlemler kapsamında ülkesi Portekiz’de olan Cristiano Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastaneye çevirmek istiyor.

Ülkesi Portekiz’de de yakından hissedilen corona virüsle ilgili vatandaşlarını zor durumda bırakmak istemeyen yıldız oyuncu, otelinin hastaneye çevrilmesi ve sadece bu konuyla alakalı tedavilerin ya da karantina olması konusunda görüş bildirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.