Romm Coffee kahve severleri “Ev Baristaları Eğitimi”nde buluşturuyor

Son yıllarda nitelikli kahve peşinde olan kahve severler, çekirdeklerin ana vatanından, kavrulma ve demleme yöntemlerine kadar pek çok konuda bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 3 senedir nitelikli kahve konusunda çalışmalar yapan Romm Coffee ise kahve severleri “Ev Baristaları Eğitimi”nde buluşturuyor.

Uluslararası eğitimler ve uzun araştırmalardan sonra 2020 yılında faaliyete geçen Romm Coffee; en kaliteli çekirdekleri anavatanından getirerek ülkemizde kavurmaya başladı. 10 farklı çekirdekten, farklı kavurma yöntemleri ile elde edilen Romm Coffee çeşitleri, farklı demleme yöntemleri ile her damak tadına uyan lezzetler ortaya çıkarıyor.

Aynı çekirdekten farklı demleme yöntemleri ile farklı lezzetler alınabildiğini, çekirdeğin yetiştiği bölgede yer alan diğer tarımsal faaliyetlerin çekirdek aromasını etkilediğini, doğru demleme yöntemlerini ve kahve hakkında detaylı bilgileri içeren Romm Coffee “Ev Baristaları Eğitimi” büyük bir ilgi görüyor.

blank

İnternet üzerinden satışı bulunan, İstanbul Kadıköy’de atölye, çekirdek satışı ve ‘gel al’ noktası olan Romm Coffee; pek çok kahve işletmesine danışmanlık ve çekirdek tedariği hizmeti de veriyor.

Özellikle tek seferlik pratik filtre kahvelerin ilgi gördüğü Romm Coffee seçenekleri, her geçen gün büyüyerek ve gelişerek kahve çeşitlerini artırmayı hedefliyor.

“Ev Baristaları Eğitimi” ile kahve severlerin bilinçlenmesi adına hizmet veren Romm Coffee, bu işe gönül vermiş bir kahve sever olan Ayhan Mortepe’nin markası.

Romm Coffee Hakkında

Çekirdeklerin yetiştiği bölgede yer alan diğer bitkilerin tadını gövdesine saklayan kahve; Romm Coffe aracılığı ile tatlıdan ekşiye, odunumsudan baharatlıya kadar farklı tonlarını damaklarda hissettiriyor. Gerçek kahve tutkunlarının fark edebildiği bu gövde aromaları ve asidite oranları ile nitelikli kahve severler kendi damak tatlarına uygun kahveyi, istedikleri demleme yöntemiyle hazırlayabiliyorlar. Ayrıca 10 farklı çekirdek dışında, pratik demleme paketleri ile sıcak su ve fincan olan her yerde Romm Coffee lezzetlerini devam ettirmek isteyenlere de olanak sağlıyor.

2015 yılından bu yana Türkiye’yi gezen ve konspet gastronomi paylaşımları ile dikkat çeken, sosyal medyanın sevilen yüzü Ayhan Mortepe’nin tutkunu olduğu kahve için yarattığı markası Romm Coffee, Kadıköy Ayrılık Çeşmesi’ndeki atölyede, ev baristalarına uygun temel kahve eğitimleri, çekirdek satşı, gel al kahve servisi ve danışmanlık hizmeti veriyor

Romm Coffee; Shopier, Trendyol ve Hepsiburada satış sitelerinden ve Ayrılık Çeşmesi atölyesinden satın alınabiliyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.