Romantik komedi ‘Nasipse Olur’ filmi 14 Şubat’ta vizyona giriyor

Senenin en romantik günü olan 14 Şubat’ta Greeanart/ Vahdet Erdoğan yapımcılığıyla izleyiciyle buluşacak olan ‘Nasipse Olur’ filminin basın toplantısı, önceki gün Baltalimanı Portaxe’te gerçekleştirildi. Toplantıya Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer, Yeşim Dalgıçer, yönetmen Selahattin Sancaklı ve yapımcı Vahdet Erdoğan katıldı.

Filmle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ekipten Algı Eke, Rolünü anlatırken “Boyabat’lı Günfer diye bir kızı oynuyorum. Bütün romantik komedi prensiplerini içinde barındıran, metropol değil Karadeniz’de geçen bir hikaye. Sinop ve Boyabat’ta çektik. 30’larında evde kalmış huysuz bir kızı oynuyorum. Hem huysuz, hem ağzı bozuk. O yüzden kimse yanına yaklaşmıyor. Kız zengin olduğunu bilmediği bir çocuğa aşık oluyor. Herkesin ailece gidebileceği, sevgilileriyle eğlenebilecekleri bir film oldu. Eski Yeşilçam filmlerine yakın olsak bile yeter, o naiflikte bir aşk. O naiflikte aşklar çok yok, sinemada izliyoruz onları” ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=x3tLcn6QGUg

“GERÇEK AŞKI BULDUYSANIZ NE GEREKİYORSA YAPIN”

Başarılı oyuncu Burak Sevinç de “Ben de hikayenin zengin çocuğu Gökhan Hancıoğlu karakterine hayat veriyorum. Sevgili Algı ve muhteşem ekibimizle bir ay boyunca çok güzel bir çalışma süreci yaşadık Boyabat ve Sinop’ta. Zengin oğlan fakir kız hikayesi içine durum komedisi kattık ve çok tatlı bir aşk hikayesi çıktı. Biz bir gerçeği yansıtıyoruz. İnsanlar bizim filmimizi izlediklerinde pişman olmayacaklar. En azından bundan eminim. Gerçek aşkı bulduysanız peşinden koşun, ne gerekiyorsa yapın” cümleleriyle aşkı çok değerli bulduğunu vurguladı.

blank
Nasipse Olur

“BENİM YAŞIMDAKİ SEVGİLİLER DE BU FİLMİ ÇOK SEVECEK”

Mesleğin duayenlerinden Nur Sürer “Kasabanın en zengin kadını Neriman Hancıoğlu’nu oynuyorum. 32 yıllık annelik deneyimlerimin hepsini Burak’ın üzerinde uyguladım. Güzel bir çalışmanın ortasına düştüğümüze inanıyorum. 14 Şubat’ta bütün sevgililere hediye gibi bir film olacağını düşünüyorum. Benim yaşımdaki sevgililer de çok sevecek, bütün sevgililer gitmeli diye düşünüyorum” dedi.

YouTube video

“MELOŞ BUNDAN SONRAKİ FİLMLERDE DE VAR”

Yapımcı Vahdet Erdoğan “Filmin başına ‘Bu film gerçek bir hikayeden uyarlandı’ yazsak inanın yalan olmaz. Çünkü Anadolu figürlerini yansıtıyor. Bizim çocukluğumuzda da bu aşklar fazlasıyla var” açıklamasını yaparken okuma provalarında sahiplendikleri kedi Meloş’un bundan sonraki bütün filmlerinde yer alacağını “Meloş şu anda şirketin maskotu haline geldi. Bundan sonraki filmlerimizde de yer alacak” sözleriyle müjdeledi.

Yönetmen Selahattin Sancaklı “Filmimiz Boyabat’ta iki tane hayalleri olan insanın karşılaştığı ve bu karşılaşma sonucunda bir şekilde yollarının kesiştiği romantik bir aşk hikayesi. İnsan sevdiği için nelerden vazgeçer bunu sorgulayan bir film olacak” şeklinde konuştu.

Komedi alanında son dönemin en sevilen isimlerinden Ünal Yeter “Filmimiz bir romantik komedi. Romantik kısmını Burak oynuyor, komik kısmını bana verdiler. Niyeyse bana yakışıklı oğlanı oynatmıyorlar. Romantik komedilerde genelde yakışıklı adamlar, güzel kızlar ve büyük şehirler ekseninde geçiyor. Büyük bir aşk hikayesi küçük yerde geçse ne olurdu fikrine dayandı film” diyerek herkesi güldürdü.

Yeşim Dalgıçer, “Gül karakterini canlandırıyorum. Algı Eke’nin ablası rolündeyim. Ben daha Boyabat’a aykırı, pembe yalanlar ve stratejilerle onu hayallerine ulaştırmaya çalışıyorum. Tek önceliğim kız kardeşimin evlenmesi, mutlu olması ve hayallerine kavuşması. Herkesi filmimize bekliyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.