Romantik komedi filmi “Akıllara Seza” sinemalarda!

TRT’nin ortak yapımcısı olduğu, keyifli romantik komedi filmi “Akıllara Seza” 19 Temmuz’da vizyona giriyor.

Filmin başrollerini Aslıhan Güner, Timur Acar, Ulaş İnan Torun ve Kemal Uçar paylaşırken; Haldun Boysan, Sema Atalay, Erdem Baş, Ayşen Batıgün gibi usta isimler, Pelin Su Çileli ve Onur Sermik gibi genç yetenekler eşlik
ediyor.

Filminin yönetmenliğini, 20 yıllık oyunculuk kariyerinden sonra ilk kez uzun metraj yönetmenliği yapan Serdal Genç üstlenirken senaryosunu Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar kaleme alıyor.

blank

Lise aşkları unutulmaz…

90’lı yıllarda yaşanan bir aşk hikayesinin, trajikomik bir şekilde günümüze taşınmasını konu alan film izleyicilere romantik dakikalar yaşatacak.
Film, 1996 yılında lise mezuniyetine giderken kaza geçirip komaya giren Mustafa’nın 22 sene sonra uyanıp tekrar sevdiği kız olan Seza’nın peşinden giderken değişen teknoloji ve medeniyetle çatışmasını konu alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.