Rolls-Royce Ceo’su Torsten Müller-Ötvös,2022’de satış rekoru kırdığını açıkladı

Otomobil üreticisi Rolls-Royce Motor Cars Ceo’su Torsten Müller-Ötvös, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 8 artışla tarihinin en yüksek rakamına ulaşarak 2022’de satış rekoru kırdığını açıkladı.

Rolls-Royce Motor Cars tarihinin en yüksek rakamına ulaşarak 2022’de satış rekoru kırdığını açıkladı.

Geçen yıl dünya genelinde yaklaşık 50 ülkedeki müşterilerine 6 bin 21 otomobil teslim ettiklerini bunun 2021’e göre yüzde 8 artış anlamına geldiğini söyledi. 12 aylık tek bir dönemde 6 binden fazla otomobil teslimatının 118 yıllık şirket tarihinden ilk olduğunu belirten Torsten Müller-Ötvös, dünyaya ilk tamamen elektrikli modeli olan Rolls-Royce Spectre ilgili çalışmalarına dikkat çekti.

TESLİMATLAR BU YILIN DÖRDÜNCÜ ÇEYREĞİNDE
Dünyanın ilk ultra lüks elektrikli süper coupe’si Rolls-Royce Spectre’ın ön siparişleri, ekim ayındaki tanıtımının ardından markanın en iddialı otomobillerini geride bıraktı. Otomobil üreticisinin 2030 yılı sonuna kadar sadece elektrikli modeller üretmeye yönelik ilk adımı Spectre’ın müşteri teslimatları bu yılın dördüncü çeyreğinde gerçekleşecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.