Rock’n Roll’un kralı Elvis Presley’in gizemli aşkı ortaya çıktı

Herkes bu fotoğraftaki kadını merak ediyordu. Rock’n Roll’un kralı Elvis Presley’nin 1956 yılında bir kadınla çektirdiği fotoğraf, ikon haline gelmişti. Fotoğraftaki o kadının kim olduğu 60 yıldır merak ediliyordu. ‘Gizemli kadın’ın Barbara Gray olduğu anlaşıldı.

Barbara Gray, Elvis Presley ile olan ilişkisini ilk kez anlattı: “1956’ta Elvis Presley’nin Virginia’da kaldığı otel odasını telefonla aradım. 1 saat konuştuk. Beni konserine çağırdı. Birbirimizden çok etkilendik. Konserde ilişkimiz başladı.”

Elvis Presley barbara1

Vanity Fair’a konuşan 80 yaşındaki Barbara, Gray efsane fotoğrafın hikayesini şöyle anlatıyor:

“O fotoğrafı konser öncesi çektirdik. Fotoğraf medyaya sızdı ve ünlendi.”

Barbara’ya aşık olan Elvis Presley, New York’a dönerken “Benimle gel” demiş. Gitmek istemeyen Barbara ise “Bir sevgilim var” yalanını söylemiş. Bunun üzerine kral, yoluna devam etmiş.

Elvis Presley barbara2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.