Robinho, sembolik bir ücret karşılığında Santos’a döndü.

Geçen sezon Başakşehir formasıyla Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Robinho, sembolik bir ücret karşılığında Santos’a döndü.

Medipol Başakşehir’den ayrılan Brezilyalı futbolcu Robson De Souza (Robinho), altyapısından yetiştiği Santos’a sembolik bir ücretle transfer oldu.

Santos Kulübünden yapılan açıklamada, Robinho ile 5 aylık sözleşme imzalandığı ve kendisine aylık bin 500 Brezilya Reali (2 bin 131 Türk Lirası) ödeneceği belirtildi.

Altyapısından yetiştiği Santos’ta 3 farklı dönemde forma giyen 36 yaşındaki oyuncu, Türkiye’de Medipol Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor’da, Avrupa’da ise Real Madrid, Manchester City ve Milan gibi üst düzey kulüplerde oynamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.